Kérdése van? Hívjon minket!  +36-62-300-301 (Hétköznapokon 09:00 - 14:00)

Garancia

Biztositás. 

biztosítás megrendeléstől a termék beüzemeléséig ,összeszereléséig,72 órát érvényes .A terméket, bármilyen, akár önhibából elkövetett kár esetén is vagy szállitási hiba miatt cseréljük vagy a hibás terméket pótoljuk. A biztosítás megléte esetén a terméket, vagy ha elem cserével megoldható, akkor csak a sérült elemet cseréljük! 

30 napos visszaküldés:

30 napos visszaküldés - Ezt az opciót választva lehetőséged nyílik arra, hogy a megvásárolt terméket az eredeti, gyári csomagolásában visszaküldd nekünk. Meggondoltad magad? Semmi gond, csak csomagold be a terméket és küldd el a címünkre! A szolgáltatás díjköteles, ennek árát minden terméknél megtalálod. Fontos, hogy ebben az esetben a visszaküldés költségét neked kell állnod, és a terméknek sértetlennek és gyári állapotúnak kell lennie, melyet ellenőrizni fogunk.

Garanciális feltételek 


Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!
Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező  Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy
-    A termékhez gyárilag mellékelt GYÁRI GARANCIA JEGY
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 2-3 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja.   

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

Csakis a meghibásodott alkatrészt vagy terméket vagyunk hajlandoak ingyen garanciálisan kicserélni, semilyen féle képen nem fizetünk pénzt a termék más szerviz javitásából vagy az ügyfél kártérité kérelmezéséből.

 

Műanyag nyílászárók:

Garancia idő: 12 hónap illetve a vállalkozási szerződésben rögzített időtartam, mely a műanyag nyílászárók szerkezeti elemeire szól, (keret, szárny, vasalat, üvegszerkezet) és garantálja a megfelelő működést rendeltetésszerű használat mellett. A garanciális idő a nyílászárók átadásának napjától szól.

Beltéri és bejárati ajtók:

Garancia idő: 12 hónap illetve a vállalkozási szerződésben rögzített időtartam, mely az ajtó szerkezeti elemeire szól, (keret, szárny, vasalat, üvegszerkezet) és garantálja a megfelelő működést rendeltetésszerű használat mellett. A garanciális idő az Ajtó átadásának napjától szól.

Szavatossági idő: 12 hónap. A szavatosságon belül a forgalmazó (gyártó) azért vállal felelősséget, hogy az ajtó az átadás pillanatában rejtett szerkezeti hibája nem volt, valamint hogy a szavatossági időn belül az alkatrész utánpótlást garantálja.Ha a beépítést nem a Webba Expert kft csinálta ugy nem tud felelőséget válalni más nem szakszerő  beépitő miatt.