Kérdése van? Hívjon minket! (Hétköznapokon 09:00 - 13:00) +36-62-300-301

Fizetési módok

FIZETÉSI MÓDOK

    Készpénzzel történő fizetés!

Ön akár személyes (Üzletünkből) átvétel, akár házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.

Készpénzzel történő fizetés esetében pénzkezelési díjat nem  számítunk fel Önnek.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, a szállítási költséget és a pénzkezelési díjat maximum bruttó 60.000 Ft értékhatárig. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges Webba futárszolgálatainknál. GLS futárszolgálatunknál  bankkártyával is lehetősége van fizetni. Bruttó 60.000 Ft feletti rendelés esetén kérjük a fizetési módok közül válassza az online bankkártyás fizetést (a kártyalimit beállításait figyelembe véve), vagy a banki átutalást.

Raktárunkban történő személyes termékátvétel esetében, készpénzzel történő fizetés vagy Bankkártya esetén Ön a termék vételárát munkatársunknak adja át.

A termék átvételét követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) a termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. 

 

 

 Banki Átutalás!

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő  megrendelési számot.

Bankszámlaszám: 11735074 23568015 OTP Bank

Ha Ön fizetési módként előre utalást választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.